Frankera rätt med paketvåg!

Har du tröttnat på att gissa dig till vilket porto du ska sätta på dina försändelser? Har du fått böter på grund av felfrankering? Skaffa en paketvåg från Vågexperten!

Med en paketvåg slipper du felaktiga porton för ditt företags försändelser, vilket besparar dig både böter och problem. Paketvägning kan behöva göras många gånger per dag, och med en paketvåg är du garanterad en exakt vägning varje gång. Våra paketvågar är perfekta till vägning av paket, brev och andra försändelser. Vågarna har en lättläst display för snabb avläsning och finns i olika storlekar och modeller med olika funktioner. Vare sig du skickar brev eller paket hundra gånger om dagen i ditt företag eller en gång i veckan som privatperson, kommer en paketvåg från Vågexperten hjälpa dig att skicka din försändelse enligt gällande regler från postverket. 

Vi på Vågexperten är verkligen experter på vågar och garanterar dig noggrann paketvägning, oavsett det gäller små brev eller stora paket. Våra paketvågar väger försändelser upp till 16 kg, men är också väl lämpade för lätta brev.

Alla vågar har en robust konstruktion, vilket garanterar en lång livslängd. Vågarna är utformade i en snygg och modern design, vilket också gör dem lätta att hålla rena.

Hos oss hittar du allt ifrån mindre, smidiga paketvågar för kontoret eller undervisningen, till stabila paketvågar för lite större paket. Våra vågar har möjlighet till olika inställningar, så att du lätt kan ändra vikttypen från kilo till exempelvis pound. Som ett praktiskt tillbehör finns även paketvågar med extra display via sladd. Detta möjliggör en enkel avläsning även om du ska väga ett stort paket.  

Vågexperten är Skandinaviens största leverantör av vågar och mätutrustning till privatpersoner och företag. Vår långa erfarenhet och gedigna produktportfölj gör oss marknadsledande inom rådgivning och leverans av mät- och vägningsutrustning. Vågexperten levererar vågar och mätutrustning till några av Nordens största företag. 

Vi använder bara välrenommerade Europeiska leverantörer som kan försäkra oss om att våra produkter tillverkas under lämpliga förhållanden. Dessutom kvalitetskontrollerar vi själva varorna, vilket garanterar dig den bästa kvaliteten.

Vårt sortiment består av produkter i alla prisklasser och kvaliteter och vi kan därför matcha alla behov. Vi är dessutom angelägna om att hålla en god service och de bästa priserna. Om du hittar en vara billigare någon annanstans så matchar vi priset.

Så oavsett om du letar efter en köksvåg till hemmet, en analytisk våg till laboratoriet eller en pallvåg till lagret – då kan vi hjälpa dig!