Herman Miller Embody

Att sitta bekvämt på arbetsplatsen eller hemmakontoret är oerhört viktigt. Precis som man har ett arbete som är tungt och där man lyfter mycket och måste se till att lyfta rätt för att inte skada kroppen så måste man också se till att sitta i en ställning som är ergonomiskt för kroppen. Slarvar man med det eller sitter på en stol som inte är bra utformad riskerar man att få ont i kroppen och att det sliter på kroppen. 

Hos Valueshop.se hittar man stolen Herman Miller Embody som är en kontorsstol som är utformad med ett ergonomiskt tänk. Här har man lyckats skapa en stol som är en mix av estetisk och dynamisk ergonomi. Stolen är framställd av högsta kvalitet med bra komfort. Här har man även ett miljötänk då stolarna säljs återanvända och med material som i det stora går att återvinna. Varje stol genomgår en 5-stegs process.

De olika stegen innebär att du kan uppgradera stolen efter dina  behov och kan vid beställning utrusta stolen med olika original tillbehör. De byter också ut eventuellt nedslitna delar och varje stol genomgår en tvåstegs kvalitetsprocess innan de skickar stolen till dig. Djupa repor och kraftigt slitage avlägsnas. Valueshops leverantör är den enda officiella Herman Miller REFURBISHED partnern som kan beställa alla original reservdelar och montera dem professionellt. Eftersom det finns aluminium på stolarna och det med tiden kan blekna och få fula repor så poleras alla dessa delar. Resultatet av dessa steg är att du köper en återanvänd stol men får en som känns och ser ny ut. Det är dessutom skönt att kunna bidra till en bättre miljö och dra sitt strå till stacken. Genom att inte alltid köpa nytt så tar man vara på det som finns och belastar inte miljön på samma sätt som när man köper nytillverkat.