Herman Miller Embody

Att sitta bekvämt i rätt stol är A och O för en välmående kropp, oavsett om man sitter på ett företag eller hemmakontoret. Fel kontorsmöbler kan göra att man får förslitningar och ont i många delar av kroppen. När man ska köpa en kontorsstol är det viktigt att köpa en stol som är snäll mor din kropp. 

Herman Miller Embody är en kontorsstol som har både estetisk och dynamisk ergonomi. Företaget som ligger bakom stolen har hittat den bästa lösningen för den dynamiska arbetsplatsen. Kontorsstolen är tillverkad av bra kvalitet, har hög komfort och är dessutom snäll mot miljön. Stolarna som säljs hos Valueshop har genomgått en fem stegs process. Vilket gör att de inte är begagnade utan refurbished. Med det menas att stolen uppgraderas efter det behov man har som kund och att man kan utrusta den med original tillbehör. Finns det nedslitna delar på stolen så byts de ut och varje stol genomgår en tvåstegs kvalitetsprocess innan den skickas ut till kunden. Djupa repor och eventuella kraftiga slitage åtgärdas så att stolarna framstår som så ny som möjligt. 

Valueshops leverantör är den enda officiella Herman Miller Refurbished partnern som kan beställa alla original reservdelar och montera dem på ett proffsigt sätt. Aluminium har en tendens att blekna och repas med tiden och därför poleras alla aluminiumdelar. Resultatet av alla dessa åtgärder är att man slipper lägga ner pengar i en helt nytillverkad stol och betalar istället för en använd men som känns och ser ut som en ny stol. Det finns många fördelar att köpa en sån här stol. Man sparar på miljön och gör den en tjänst genom att återanvända istället för att köpa helt nytt. Man sparar också pengar på att köpa att köpa en använd stol. På det här sättet får  man en stol som gör gott för din kropp och gör miljön en tjänst.