Ikast Etiket – ett smart val

http://www.ikastetikett.se/ hittar man ett stort urval av etiketter, märkband och mycket annat. Här kan du som till exempel driver en krog eller nattklubb hitta entrébiljetter eller garderobsnummer. Här kan du som anordnar en festival trycka egna armband och få dem med olika tryck vilket är utmärkt om din festival pågår flera dagar och du behöver olika armband.

Kanske har du en restaurang eller butik och vill ha din företagslogga på tröjorna eller vill ha namnen på dina anställda? Här finns något för dem flesta som vill ha personliga trycksaker. Här finns tygklistermärken, vävda armband, vävda namnband, strykmärken, pappersarmband och mycket annat. Ikast Etiket har funnits sedan 1986 och har därför mycket erfarenhet och kan sin sak, vilket är en trygghet för dig som kund. De har bra service då de är snabba och hjälpsamma och är måna om att få nöjda kunder.

De har dessutom bra priser och god kvalitet på sina produkter, vilket naturligtvis är viktigt och något man vill ha som kund. De har ett stort utbud och det är enkelt att hitta något som passar för verksamheten men också för privatlivet. Kanske vill du märka ditt barns ytterkläder, hjälmar eller skolböcker så de inte blandas ihop under skoldagarna. Kanske är du själv studerande och vill märka dina skolböcker ifall de skulle komma på villovägar. Det finns många tillfällen när märkning av kläder och saker kan komma till användning.

När man beställer produkter från Ikast Etiket har jag svårt att se att mans kulle bli besviken som kund, oavsett om man lägger en liten eller stor order då de alltid är noga och måna om att göra rätt gentemot kunden och ge dem så bra service som det är möjligt. Oavsett om det är till din verksamhet eller till dig som privatperson, ta en titt på deras sida och jag är säker på att du hittar något som passar.