Rätt våg väger tungt.

Vi människor har alltid haft ett behov för att väga och mäta vår omgivning. Vare sig det är frågan om handel av varor, hälsa eller forskning så har vågen varit ett viktigt redskap för en objektiv värdering. Vågexperten tillhandahåller en bred uppsättningar vågar för alla situationer. För forskning och medicin är naturligtvis noggrannheten viktigast. Våra laboratorievågar finns i flera prisklasser och klarar de högt ställda kraven som våra kunder förväntar sig. Vår Ohaus Scout är ett exempel på att ett förfinat instrument inte behöver vara särskilt dyrt! Noggrannhet är inte mindre viktigt inom industrin, men här är kraven höga på mekanisk motståndskraft och volym. Dessutom vill vi att vägningen lätt ska bli en integrerad del av logistiken och inte stoppa upp verksamheten. En pallvåg, som till exempel vår Kern UFB klarar upp till 600kg eller 1.5 ton med en noggrannhet på endast 200g eller 500g. Vi har också kranvågar och hängvågar i flera storlekar som är praktiska för en mängd verksamheter, från jordbruk till verkstadsindustri.

Även i hemmet är vågen en viktig del av vardagen. Självklart behövs badrumsvågen för att följa upp på träningen eller som inspiration till nyårslöftet. Vi har badrumsvågar i olika design och med funktioner och utformning som passar just ditt behov. Kanske kan IHealth trådlös badrumsvåg (HS3) vara rätt produkt för dig? Kanske behöver du en våg med talfunktion, som vår XL700T-4L?

Om du gillar att baka eller prova nya recept, så vet du hur viktig en våg är i köket. Även här har vi ett brett sortiment från enklare vågar upp till storkök- och livsmedelsvågar.

Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt våg för dina behov. Vårt breda sortiment och tekniska kunskap garanterar att du får den produkt som ditt företag eller hem behöver. Att väga är en fråga om både kvalitet och ärlighet, det är också vår filosofi när vi tillhandahåller vågar för alla situationer.